(Android/iOS) State of Survival: The Joker Collaboration vara više izdržljivosti
Feb 19, 2022 5:41:58 GMT
Post by renozztergketa on Feb 19, 2022 5:41:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ State of Survival: The Joker Collaboration ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ State of Survival: The Joker Collaboration IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara više izdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ State of Survival: The Joker Collaboration 2022 version ▞▞▞
Uživao sam u igri, ali svako novo ažuriranje zabrlja igru. Nisam mogao ući cijeli dan. Neće se učitati. Zatvorio sam ga i ponovno učitao, pa čak i deinstalirao/ponovno instalirao. Još uvijek ga ne mogu učitati. PRESTANITE ga petljati ažuriranjima! Ja sam na visokoj razini i još uvijek sam spreman napustiti ovu igru.
preuzmite Age of Heroes: Last War - Tower Defense apk najnoviju ...
Dobro je to ubija moje dosadne dane...... Ali zombiji i misija su uvijek iznova isti. Uzbuđenje postaje sve blaže. Neka ažuriranja promijenila su sučelje što je cool, ali. Nadam se da dizajniraju mnogo više zombija, neprijatelja i više BESPLATNO, da, pročitali ste... BESPLATNE skinove koje možete dobiti putem misija ili medalja ili činova ili čak besplatnih skinova ako kupujete stvari samo da bi ljudi imali jedinstvenu značajku ili identitet od odmor.
Ne mogu učitati svoju igru nakon zadnjeg ažuriranja upravo sada!!!! Molimo popravite!!!
Cool igra, jedini dio koji mi se ne sviđa je džoker, on je nevjerojatno jeziv i čudan, lol. Ali igra je stvarno super, sviđa mi se i ništa ne možete učiniti da bude više.
State of Survival: The Joker Collaboration Стратегије wbg
Nije loše
Dobra igra . Ali zašto ne otvoriti sve događaje migo?? Ažuriram 5.11.2021. Zašto ne mogu otvoriti sve događaje??
Posljednje ažuriranje s rallyjem i svim njegovim otpadom
Ova je igra stvarno zabavna za ljude koji vole avanturu i gradnju, nešto poput sukoba klanova.
Pregled naučnih, stručnih i umjetničkih dostignuća nastavnika ...
Volim igru, uvijek sam je volio. Još uvijek usmjeren na igrače s novcem, kao besplatni za igru nikada nećete dobiti dobar rang, stoga sam prisiljen trošiti novac kako bih vidio malu ili nikakvu nagradu. Događaji su pristrani, najveći dobici na kreditnim karticama. Stižu nove promjene, da vidimo

Zakon
End-state in spring webflow, Sweden finland hetalia yaoi, Operacion de gluteos ... Regina cooper floresta elementary school, Sve ratne igrice za dvoje,
Prilično cool igra za preživljavanje zombija, ali malo je naglaska na kupnji u igri
Nažalost , ova igra želi samo dobiti vaš novac i ništa više , ako ste f2p igrač u redu je , ako želite potrošiti nešto novca nemojte ni razmišljati o tome , napravio sam nekoliko kupnji otključanih predmeta i odjednom ove stavke '' nestaju ''iz vašeg inventara, kontaktirao podršku nekoliko puta nisu našli nikakav problem, rekli su da je greška, nakon nekoliko ulaznica i rasprava dosta mi je i počeo sam vraćati novac za svoje kupnje, potrošite svoj novac negdje drugdje, a ako jeste potrošite ovdje idite na povrat novca.
Dakle, ljudi s 4 puta vašom snagom dolaze u prilično velikoj mjeri uništiti vaše stvari, a također postaje skupo sa pravim novcem, vrijeme izgradnje je smiješno dugo za nadogradnju. Nikada neću postići svoj cilj u moći, osjećajući da je ova igra postala jama novca
Roblox 冒險 zpnf
Igre za šalu... Ovu igru igram 22 mjeseca... Još uvijek igram samo za prijatelje stvorene u igrici.Programeri su šala..dali su nam mrtvo stanje 1 da igramo u SVS-u po 4. put...čestitamo KG Grupi, više igrača će napustiti igru.. Žele vaš novac dovoljno brzo ostanite konkurentni...
👍
Nekada sam volio ovu igru, ali to je OGROMNA zamka! čitao sam komentare drugih o tome kako je ova igra dobra strategija ili možete otići daleko bez puno $, NE! Strategija JE $! Da je to uistinu strategija, ne biste morali potrošiti doslovno tisuće dolara! Igra vam daje samo toliko toga u rasponu od mjesec dana, ni blizu dovoljno da nadogradite čak ni jednu punu stavku od mnogih koje trebate nadograditi! Ljudi koji ne mogu potrošiti stotine tjedno bit će izostavljeni iz velikih PVP događaja jer su preslabi. Tada veliki rasipnici diktiraju kako se vodi država u kojoj igrate. Događaji na kojima moraju zaraditi besplatne stvari, vi se borite protiv ovih jakih igrača pa je jedini način da se rangirate dovoljno visoko da zaradite više stvari ako ste sami jako jaki=$$$! Moglo bi biti zabavno, da postoji više ravnoteže. Ako su vam Devs dopustili da odaberete vrstu stanja u kojem želite igrati (Potrošnja/Besplatno/Pretplata gdje su svi jednaki). Oni UVIJEK donose VIŠE za nadogradnju ili kupovinu! Najbolji događaj je RR koji je dva tjedna i traje 1 sat. CC je 8-satni događaj koji počinje u isto vrijeme (što je 5 ujutro u USA EST, što je UŽASNO! ovo bi se trebalo rotirati kako bi bilo pošteno u cijelom svijetu!). Onda ljudi...neki te drže u igri Stekao sam mnogo prijatelja! Neki će ponestati ljude iz države, pogotovo ako puno troše i maltretiraju, ne postoji ništa što možete učiniti u toj situaciji, a CS/Devs ne mogu vam ništa pomoći! (iako nude usluge carinjera velikim potrošačima , ozbiljno!)
Igram igru 2 godine, sviđa mi se, ali kad trebate pomoć korisnička služba vam daje nedostatak odgovora Zašto se nešto događa moje osobno iskustvo je tijekom trap događaja odjednom postižem samo jedan bod štete Ovo se nikada nije dogodilo prije ali zadnjih par zamki ovo se događa pokazujem Proof A korisnička služba samo kaže da je to normalno smh
State of Survival: The Joker Collaboration Diskarte gzhl
Igrao se 462 dana od pisanja. Ja sam f2p. Moguće je doći do Plasme 5 i imati pristojan set opreme i heroja, čak i trajne skinove, bez trošenja. Za to je potrebno samo PUNO vremena i aktivno sudjelovanje u događajima. Naravno, pomaže gomilanje i znati kada nadograditi. Igra se ponavlja nakon 4-6 mjeseci - u osnovi radite istu stvar svaki dan, osim kada postoje posebni događaji (koji bi također mogli biti ista stvar iznova i iznova - samo preimenovani). Igrao sam ovoliko samo zbog prijatelja koje sam stekao u igri. Inače bih odavno dao otkaz. Igra u ovom trenutku postaje obaveza. Samo prijavljivanje i obavljanje stvari koje bi mi dale stavke za važne nadogradnje. Imaju novu značajku koja će biti objavljena u sljedećim ažuriranjima - dobivaju ih novije države. Starija stanja zaostaju do te mjere da postaju mrtva stanja. Na spajanje se čeka već godinu dana - još ništa. U igri nasilnici su posvuda. Bili biste često napadnuti ako ste f2p i niste u vrhunskom savezu. Teže je rasti, još gore, odmah bi dao otkaz. Samo pronađite način da se nosite s njima, jer moderatori, pa čak ni programeri, neće učiniti ništa po tom pitanju. Za mene - automatski ih blokiraj i pazi na rat ako ga ima. Oh i drame. Mnogo drzava iz drzave. U stanju u kojem se nalazim, uglavnom dečki postaju sve dramatični. Bugovi. Bube također posvuda. lmao. Korisnička usluga/podrška je loša. Podnosio sam prijave o greškama i drugim problemima - do sada niti jedan od njih nije ispravno riješen. Dobit ćete automatski standardni odgovor. Čak i u slučaju neslaganja - modovi će vam samo reći da zatvorite, prisilno zatvorite, ponovno pokrenete, itd. Ako je problem velik u igri - samo će se ispričati i dati lošu naknadu. Loše - kao u predmetima koji vam nikada ne trebaju osim ako niste novi račun. dao bih 2 zvjezdice. Nije baš loše, ali ni tako dobro. Dobar način da ubijete vrijeme ili se dokono igrate. Možda bi mi bila dobra igra da sam potrošio. Igra je jama za novac. Ali moj novac je već na drugoj igrici - igrici koja mi se jako sviđa. lol
NEMOJTE preuzimati ovu igru. Pohlepni pohlepni programeri koji ne slušaju svoje igrače, pa čak i kada se dogode protesti, JOŠ UVIJEK lažu i punom parom idu sa smiješnim ažuriranjima. Shvaćam da se igre danas plaćaju za pobjedu, ali stopa ovih devova koji ispljuvaju nadogradnje je odvratna. Možete potrošiti 50 tisuća funti na nadogradnje, a oni I dalje žele više. Ne igraj!!!
Ne znam ni odakle da počnem s ovom igrom. Ako ste netko tko voli trošiti tone novca onda je ova igra za vas! Devs ove igre bi zaista mogli biti najpohlepniji ljudi koje sam ikada vidio!! Zaključavanje progresije većine događaja, materijala i aktivnosti iza masivnih zidova koji čak i tada ne nude mnogo. Mehanika ove igre je apsolutno briljantna i uvijek postoji nešto za napraviti. Igrači odlaze u svojim gomilama, a Devs-e nije bilo briga. Plati za pobjedu...
fakultet političkih znanosti 2015-2019
Zabavna igra do sada. Upravo sam se pridružio savezu 😁. Ažuriranje: Igrao sam ovu igru godinu i pol dana i gotovo je nemoguće napustiti igru. Traže toliko informacija kako bi vas mogli registrirati iako više niste zainteresirani za igru. Pokušavam napustiti igru i izbrisati svoj račun više od tjedan dana. Nemojte biti zarobljeni i počnite jer vam neće dopustiti da izbrišete svoj račun. To je trik kako bi brojke bile u visini.
... outlets2239622397 myre big island state park pictures2239722398 financial ... chudai 3451134512 ios 4.2 problems ipad 3451234513 parasympathetic nerves
Sviđa mi se ova igra i kako možete lako izgraditi svoje naselje plus likovi su nevjerojatni, a priča je takooooooo dobra pa nastavite stvarati ovakve igre
Zadovoljan sa početkom
State of Survival: The Joker Collaboration Strateške igre rsk
Vaše novo ažuriranje nije dobro! Ne mogu ući u igru! Ne može se nastaviti s preuzimanjem! Popravio sam!
AAB_humanističke bibliografija - Knjižnica Filozofskog fakulteta
Nisam siguran što čini savršenu mobilnu igru naseljavanja. Unatoč tome ipak; ovo je jedan od najboljih koje sam ikad igrao! Nastavite preživljavati! 🪦
RJECNIK PDF - Tehnicki - Recnik PDF | PDF - Scribd
Preuzmite State of Survival: The Joker Collaboration Za Android Od KingsGroup Holdings - otključajte jokera u stanju
Prilično dobra igra za timepass! 5/5
Nikada nisam volio ovu vrstu igara u kojima farmaš i postaje sve teže i teže farmirati, ali State of Survival me natjerao da ih zavolim. Ne mogu prestati igrati, igram ga bilo gdje.
Pristojna igra s relativno brzim napredovanjem. Možete platiti brže nagrade ako želite, ali bioćelije (dragulji) se daju igraču dovoljno brzo kako bi transakcije pravim novcem bile nepotrebne
Ok je
Sklapanje saveza je definitivno izazov i ova igra je super složena bez njega.
Apsolutno sam zaljubljen u ovu igru! Bez 2. građevinskog utora, ja sam F2P slobodan za igranje, i da, teško je igrati protiv bilo kojeg igrača koji ima opciju P2P platiti za igranje, ali ja sam izvrstan igrač tako da se ne brinem. Naučite svoju rutinu na dnevnim stranicama i pronađite dobar savez i što je najvažnije zapamtite, to je igra. Zabavi se

Igrao sam ovu igru više od 3 godine i još uvijek se osjećam kao da nisam dobio gdje me moj partner pitao zašto trošim toliko vremena na nju i uzalud nisam napredovao, a da biste to učinili morate potrošiti novac, nema načina da to zaobiđete uzmite to od nekoga tko ima posvećene sate i sate za apsolutno ništa što netko tko plaća igranje može postići u sekundi, to je gubitak🗑