Post by renozztergketa on Feb 19, 2022 5:47:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zła Zakonnica: Horror w szkole ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zła Zakonnica: Horror w szkole IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod więcej klawiszy ▞▞▞
▞▞▞ Zła Zakonnica: Horror w szkole 2022 version ▞▞▞
Evil Nun: Horror at School Παιχνίδια arcade xjl
Jak są reklamy wywala do menu a są za często to mnie trzeba trzeba kupować kupowanie co jest nie fajne i nie wiem, czemu nie reklamuje się imienia
nie chce mi się włączyć poprawcioe to bedzie 5 gwiazdek ale teraz nie zmienie zdania
Nie mogę uzyskać ostatniej części maski bo mam kreski zamiast normalnych liter 👎
Grałem w trybie ducha i mogłem wydostać się z pięciogwiazdkowej szkoły przez to, że było to łatwe. Kocham to
Evil Nun: Horror at School آرکیڈ bry
Siągle wywalały
Lep's World 2 Arkade ymdr
Gra jest przerażająca i fajna, ale jest tak wiele reklam, że po każdych 10 minutach jest reklama, że ciężko jest wtedy grać w tę grę. i nie chcę płacić z powodu reklam, więc proszę o to.
Wraz z nową aktualizacją pojawiło się również wiele błędów i usterek
Podobała mi się zakonnica, która była przerażająca, ale za każdym razem, gdy umrzesz, ma reklamy, a po ich zniknięciu zabiera cię do sklepu Google Play. Więc jeśli wszyscy naprawicie ten problem, może to być dobra gra.
Podoba mi się ta gra, ale jest tak wiele reklam, że możesz je usunąć, proszę, wtedy dam ci pełne gwiazdki i czy możesz podać hasło do tych drzwi, przed którymi chcemy uciec?
Wypadłem poza mapą kiedy wszedłem w kartony w kuchni

gra super - dopoki sie nie wyjdzie z gry. nie zapisuje. trzeba wykreślać teraz, co jest po jakimś czasie irytuje.
Ta gra nie jest dobra, gdy ją instaluję, jestem podekscytowany, że mogę zapłacić, ale nie uruchamiam, próbuję 23 razy, ale nadal nie uruchamiam, napraw ten problem, który mogę szybko odtwarzać i odtwarzać, mówi wkrótce
Przeźroczystości reklamy
Odkąd pojawiła się aktualizacja, zawsze mówi, że mam 99 999 monet, ale kiedy idę do sklepu, wyświetla się 0, ale tak jak kiedyś. Mieć 870 monet, proszę to naprawić
Zła klatka schodowa w klasie zakonnicy 2 jest taka sama jak w tej grze
Najlepsze gry horror dla graczy na Androida | TechRadz
एविल नन: हॉरर एट स्कूल आर्केड गेम lgx
Pierwsze grafiki są fajne . Trochę błędów, ale dobra gra.Zawsze gram w trybie ekstremalnym, ponieważ jest to łatwe, proszę, aby gra była trudna, ponieważ ta gra jest również łatwa w ekstremalnych. Ukończyłem również grę we wszystkich trybach, a także proszę podać stary OST, ponieważ muzyka pościgu nie jest tak przerażający jak stary. OK dobra robota Kepleryny (jeśli pisownia jest błędna, przepraszam) Zespół doceniam twoją ciężką pracę
czemu to nie jest straszne ? dziwne to żart!
Kelpranis mają najlepsze ga.es, takie jak lody mięsne pana i zła zakonnica
Grane przez może 10 minut, a następnie usunięte, dlaczego? Nie sądzę, że kiedykolwiek próbowałem grać w grę z tak wieloma reklamami, jak zawsze 60 sekund trzeba obejrzeć reklamę. To chciwość ze strony twórców i totalna frustracja dla każdego, kto próbuje cieszyć się grą. Pobierz, jeśli chcesz, ale bądź przygotowany na ciągłe przerwy. Więc daję 2/5
Niestety odinstalowałem i przyznałem mu 1 gwiazdkę, ponieważ ta nowa aktualizacja go zniszczyła. Mówi, że mam +99999 monet i nic się nie ładuje i nie ma stałych reklam. Szkoda, bo to była najlepsza gra od dłuższego czasu, powinienem zachować ją tak, jak była.
dobra gra, ale ale rozpoczęcie gry zajmuje więcej czasu, usuń błędy i reklamy z trybu ducha
Naprawdę frustrujące z reklamami pojawiającymi się co dziesięć sekund
Zakonnica (horror) oparta na faktach? - Antyradio
Usuń reklamy w trybie ducha, ponieważ jest tak opóźniony, że nie możesz grać, ponieważ reklamy się wyświetlają Wolę oceniać 5 gwiazdek bez szalonych reklam w grze
Na początku działał, ale za trzecim razem wyrzucił mnie na ekranie głównym, proszę to naprawić
Xd
nawet fajna gra
Super mapa tylko jest zbyt sprytna, że daje odgłosy chodzenia i trzy gwiazki
Ta gra jest fajna! Po prostu są zbyt wiele reklam jedna po drugiej. I to irytujące dla tego, kto próbuje grać łatwo, trudno lub ekstremalnie. Ponieważ to powstrzymuje cię przed pójściem tam, dokąd zmierzasz. A reklamy nie są nawet interesujące do oglądania. Musisz usunąć niektóre reklamy. I wkładaj je co 2 minuty. Ponieważ ludzie nie będą płacić za brak reklam. A także, gdy ludzie grają w wersję duchów, nic tam nie ma. Jest tylko trochę.
Gierka super, sukces po aktualizacjich, świetna grafika i super pomysły na osiągnięcie jak najlepszej maski, bardzo mi sie spodobała ucieczka autem , jest tylko 1 minus, gra się zacina i buguje, jak wpadłam do dziury, koło razem z kablami na kablach już potem nie było. :/
ta gra jest okropna, nie pozwala ci w nią grać i po prostu wyłącza cię, gdy masz się zalogować, aby w nią grać
Nie chcę mówić, że to jest koszmarna gra ,ale czekam ponad ty tydzień, żeby się zainstalowało specjalnie, aż aż zainstaluje i totalna masakra moja siostra ma i jest super . Jak błąd ten błąd na zmienię opinie
Myślę, że chowanie się za czymś lub ukrywanie się powinno utrudnić zakonnicy dotarcie do ciebie. Myślę też, że powinien być czas oczekiwania na twoje ukrycie się lub siedzenie za rzeczami, aż zakonnica się podda. Ale im dłużej czekasz, tym mniej masz czasu na opuszczenie szkoły. Tylko moja opinia. XD Jak dotąd świetna gra.